| Come in, if you want | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sung Min
| Subiect: Come in, if you want Vin Iul 02, 2010 9:03 pm | |
| In camera era foarte intuneric. Imi placea foarte mult sa stau asa, plus ca adoram linistea ce se asternuse in incapere. Inca era foarte devreme si probabil niciun elev nu se trezise de la acea ora, inafara de mine. Obisnuiam sa dorm cam putin pe fiecare noapte. Am ramas intins pe pat, dar mi-am deschis ochii si am incercat sa privesc in jurul meu dupa ceas. L-am observat pana la urma asezat pe birou si am privit ora. "E deabia 5, nu-mi vine sa cred!" | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:26 am | |
| O saptamana intreaga m-am zvarcolit in pat. Nici macar mancarea nu imi mai placea.Simteam mereu ca nu am aer si nu pot respira,nici eu nu stiam ce am.Am oftat scurt si am luat telefonul in mana privind instinctiv ora aratat de ceas.Mam ridicat din pat si am ieist din camera,asa cum eram in pijamale,desculta cu parul ciufulit prin cap.Am oftat scurt privind prin jur,la fiecare usa. "Uhh..probabil dorm toti,mai bine as pasi mai incet" mi'am spus si am inceput sa merg in varfurile picioarelor dar nu ma pricepeam a face liniste,mai degraba galagie si cu "norocul" pe care il aveam zi de zi.Am alunecat,ducanduma cu capul intr'o usa cazand pe spate. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:29 am | |
| Spre norocul fetei, fusese chiar usa mea. Era bine ca nu nimerise pe a unuia care dormea, altfel ar fi iesit urat. Am tresarit totusi cand am auzit acel zgomot provocat de lovitura ei de usa. M-am dat jos din pat si am facut imediat lumina in camera, ma rog, am aprins becul. Imediat ce am ajuns la usa, am deschis-o larg. Ochii mi s-au marit de uimire cand am vazut pe fata intinsa pe jos. - Esti bine? Am intrebat-o imediat, intinzandu-i mana ca s-o ajut. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:36 am | |
| Mi'am ridicat privirea spre baiat si iam zambit,ducandumi o mana in par,parca ma cautam de vrun cucui,ceva. "E oare posibil,nu am patiti nimic?Ce so fi intamplat,Zeul meu "norocos si'o fi luat liber azi?"mam intrebat in gand cautanduma de zgarieturi sau alte lovituri apoi lam prins pe baiat de mana ridicanduma. -Oh,cred ca da,si scuze daca te'am trezit chiar nu vroiam sa fac asta.am spus lasand ca un copil mic capul in jos | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:39 am | |
| Am apucat-o cu grija de mana si am ajutat-o sa se ridice. Cand a ajuns la nivelul meu, i-am privit chipul. Parea ca se zgariase putin in frunte. - Ahhh! Am facut oarecum enervat. Cred ca te-ai zgariat, i-am pus mana in locul respectiv. Te doare? Hai sa-ti pun un plasture. Am asteptat sa vad daca accepta ajutorul meu, doar nu vroiam s-o bag cu forta in camera mea si s-o bangajez in locul cu pricina. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:44 am | |
| -Unde?intreb eu ingrijoarat punandumi alarmata mana pe frunte,la locul cu pricina indicat de baiat. -Ohh...shit,nu din nou,mereu trebuie sa patesc ceva.am spus bosumflata ca un copil mic. -Oh...si nu cred ca e chiar asa rau,ma rog asat nu e rau deloc ca ieri cand era sa imi rup mana sau alaltaieri mai era putin si imi spargeam capul,oricum important e daca,se vede chiar asa rau? | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:45 am | |
| - Se cam vede... iti curge putin sange, am atentionat-o eu. Deci vii sa te ajut cu rana? Nu prea aveam idee de ce insistam s-o tot ajut, dar era fata si se ranise. Aveam obiceiul sa ajut fetele in asemenea situatii, dar inafara de asta nu prea, eram prea rece uneori. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:49 am | |
| Mi'am dus incet degetul pe frunte...."Mdeah,nu si'a luat vacanta,asta nu are liber niciodata?" ma gandesc eu suparata,fara sa arat insa asta. Iam zambit cald,raspunzandui la intrebare,incet. -Da,mersi mult. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:51 am | |
| - Nu ai pentru ce sa-mi multumesti. Am condus-o in camera mea. Noroc ca imi facusem ieri curat. Nu ca as fi cine stie ce dezordonat, dar acum 2 zile avusesem niste musafiri ce mi-au dat casa cu fundu-n sus. I-am indicat un loc unde sa se aseze, adica pe canapea. Am luat o trusa de prim ajut si am venit langa el. - Daca te doare... nu ma injura, am glumit, dorind sa desting putin atmosfera. Am luat o carpa curata, imbibata in apa si am inceput sa-i sterg cu grija sangele din jurul ranei. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 5:57 am | |
| Am zambit,intrand in camera lui apoi mam asezat pe canapea tinandumi mainile pe genuchi,strangand din pumni si din ochi,mi'am muscat incet buza,simtind totusi putina durere,dar eu mereu exageram asa ca deja ma invatasem. -Aiumy,incantata.m'am prezentat eu incercand sa ii zambesc | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:01 am | |
| M-am uitat mirat la ea cand s-a prezentat in asemenea conditii, cam ciudate pot zice. Lua carpa de la rana ei, care acum era curata. Ii prinse mana mica usor si o stranse putin. - Sung Min, imi pare bine, i-am spus fetei cu-n zambet mic pe chip. Am luat si plasturele si l-am asezat fix pe rana, miscandu-ma cu multa grija, incat sa nu ii mai provoc vreo durere. - Mai bine acum? Sper ca nu te doare prea rau... | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:06 am | |
| -Ce a si trecut?Oh nici nu am simtit.am spus eu comportanduma ca un copil parca cautam rana si nu o gaseam. -Oricum merci,si nu cred ca o sa ma mai doara,dar oricum nu era nevoie sunt invatat cu astfel de cazaturi,am cazut de pe scari cu cartile dupa mine,am cazut cand coboram din autobuz.spun eu ducandumi mana la frunte ca un copil mic,era ceva tipic pentru mine. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:07 am | |
| Tipa parea tare aeriana, pentru ca spunea ca mereu reusea sa cada. Imi venea sa rad, dar ca sa n-o fac sa se simta prost, m-am abtinut. - Ai mai multa grija, ok? Am zis pe-un ton bland. - Vrei sa-ti aduc ceva? Apa, suc, bautura, mancare? Am inceput eu sa fiu amabil si dragut. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:12 am | |
| -Defapt nu e vorba de grija,ci e vroba de "noroc" ma rog mai bine zis ghinion dar e tot una,pentru mine.am inceput eu sa rad. -Pai o cana cu apa,deja simt ca mam facut o stafida,apropo sper ca nu te'am trezit,sau ceva de genu. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:14 am | |
| - Nu, nu m-ai trezit, de fapt chiar n-am somn! Am fost foarte sincer cand am zis asta, nu puteam sa inchid un ochi. - Iti aduc imediat... M-am ridicat rapid de pe canapea si am fugi in bucatarie. Nu mi-a luat mult pana m-am intors cu paharul de apa pe care i l-am dat fetei si apoi mi-am reluat locul. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:19 am | |
| Am luat paharul cu apa ducandul incet la gura,am gustat din lichidul aflat in interiorul paharului si lam pus pe o masuta din fata mea,zambindui. -Huu....ce bine nu sunt singura,care nu poate sa doarma la ora asta,chiar cat e ceasul?Ca de la cazatura nu mai imi amintesc cat era ultima data. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:25 am | |
| - E deja 11, am raspuns imediat ce-am privit ceasul. - Nu e chiar asa tarziu, da parca toti din camin au luat somnifere, zau ca nu! Am spus pe-un ton amuzat. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:28 am | |
| -Dar ultima data...parca era....?Oh,iar a trecut timpul pe langa mine fara sa stiu,am spus dandumi o palma peste frunte chiar la zgarietura,am strans puternic din ochii,simtind o puternica intepatura.Am deschis linistita ochii si am inspirat putin aer,apoi mam calmat zambidnui. -De unde poti sa sti tu?Poate sa oprit timpul?Asta chiar ar fi tare. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:38 am | |
| - Ar fi, dar nu cred ca s-a intamplat asta. Am inceput sa rad incet si mi-am pus picioarele pe canapea, uitandu-ma la fata de langa mine. - Esti de mult la scoala asta? Ce puteri ai? Am intrebat-o, destul de curios. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 6:47 am | |
| -1.M'ai incet cu interbarile robotel,ia putin aer,respira.am spus atingandui incet cu degetul varful nasului,revenind cu mana pe genuchi. -2.Nu sunt noua si hmm...3 telekinezie,controlez apa si stiu si ceva despre magie,acum raspundeti singur la intrebari. | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 7:06 am | |
| - Scuze, m-a cam luat valul, am zis, putin jenat de situatie. - Mersi de raspunsuri! i-am spus pana la urma cu-n zambet pe fata. Magie zici? Tare, eu niciodata n-am incercat s-o folosesc. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 7:41 am | |
| -Eu am descoperit ca pot sa o folosesc acum o luna in cabina de dus,ma rog dupa ce am iesit din cabian de dus ma enerva o musca care nu stiu cum a aparut si am invartit din deget concentranduma asupra mustei,am spus ce mi'a venit in minte si musca mea sa transformat in broasca,nu ai fi vrut sa ma vezi cum alerg in prosop prin baie de nebuna tipand aruncande cu lucruri in broasca .am spus razand | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 4:21 pm | |
| Povestea ei parea chiar foarte amuzanta si am incercat sa-mi imaginez acea scena. M-a bufnit un ras... - Doamne, ce mod de-ati descoperii puterile! Am zis eu dupa ce m-am mai potolit putin din ras. | |
|
| |
Hisami Aiumy
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 8:10 pm | |
| -Stiu,mai ales ca am alunecat pe gresie si a doua zi am fost amendata pentru deranjarea linisti publice,eu stiam ca dupa 22 se numeste deranjare si era vro 20.am spus bosumflata ca un copil mic | |
|
| |
Sung Min
| Subiect: Re: Come in, if you want Sam Iul 03, 2010 10:09 pm | |
| Am urmarit-o atent in timp ce povestea, iar la sfarsit s-a bosumflat ca un copil. A fost chiar draguta in momentul acela. Am ras putin la final. - Da se pare ca esti cam aeriana! Am zis mai mult in gluma. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Come in, if you want | |
| |
|
| |
| Come in, if you want | |
|