| Home.... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Wi Mae-Ri Admin
Mesaje : 71 Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Cauta-ma pe Pluto!
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 6:36 am | |
| M: - Perfect, multumim de ajutor! - O sa iasa super, multumim! Spuse si ea, afisand un zambet larg. M: - Uhm... draga mea, cred ca ne intalnim maine pentru a ne apuca de pregatiri, nu? Eu acum am niste treaba, trebuie sa ies la o intalnire. - Ah, asta inseamna ca trebuie sa ma car? Se prefacu ea trista, dar isi lua prietena in brate. Pai, distractie placuta... ! Se intoarse spre baiat. - Sa ne caram, ii zambi scurt, apoi o lua spre iesire. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
Mesaje : 74 Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 32 Localizare : Venus
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 6:52 am | |
| - Da, haidem! o aproba tanarul si iesi, in urma fetei, zicandu-i celeilalte: - Distractie placuta la intalnire.. da-l pe spate! inchise usa in urma si se uita inspre Kaoru. - Ce-ai zice de o cafea? | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
Mesaje : 71 Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Cauta-ma pe Pluto!
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 6:57 am | |
| - Cred ca se duce mai degraba sa se intalneasca cu sora ei, incepu Kaoru sa rada incet. - Aha, o cafea suna bine. De ce intrebi? Imi faci cinste cu una? Incepu fata sa clipeasca des, intr-un mod dragut. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:15 am | |
| - Da! Chiar la asta ma gandeam sa iti fac cinste cu una! zambi tanarul incet. - Nu era nevoie de ochisori oricum chiar asta imi era intentia.. Hmm..a si ceea ce vroiai sa aflii pai mi se spune Hero! ii facu usor cu ochiul. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:16 am | |
| - Hero? In sfarsit, iti aflu numele. Imi pare bine Hero! Imi place numele tau. Kaoru veni langa el, in timp ce coborau scarile si il privi putin, zambind larg. - Mergem la tine sau la o cafenea? | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:20 am | |
| - Cum iti convine mai bine.. mie imi convin amandoua desi la mine s-ar putea sa am mai multe avantaje! zambi larg si in coltul gurii, lasandu-se sa ii se vada expresia perversa. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:22 am | |
| - La tine... e mai aproape, mi-e lene sa ma deplasez pana in oras, se grabi ea sa dea raspunsul, dar cand ii observa expresia de pe chip ar fi vrut sa dea timpul inapoi si sa aleaga cafeneaua. - Eh, si ce-ai sa-mi faci? Incerca sa se consoleze imediat si se opri fix in fata usii lui, asteptand ca acesta s-o deschida. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:30 am | |
| - Nimic...! raspunse baiatul calm, in timp ce-i deschise usa fetei si astepta ca aceasta sa intre. - Iesit din comun! adauga apoi, asteptandu-i reactia. Expresia fetei redeveni la normal, pentru a calma apelea, chiar nu le dorea tulburi.
Ultima editare efectuata de catre Hero Jaejoong in Sam Iul 03, 2010 8:32 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:32 am | |
| - Nimic iesit din comun? Isi repeta cuvintele, in timp ce intra in camera baiatului. Studie incaperea cateva clipe, incepand deja sa-i placa locul. - Ce inseamna asta la tine? Il privi nedumerita, dar dupa expresia de mai devreme, presimti ca era ceva destul de pervers. - Ma rog, mai bine faci cafeaua aia! Incerca pana la urma sa evite subiectul. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:35 am | |
| Observa cat de repede il schimba de la un subiect la altul, ridica din umeri. - Bine! Simta-te ca acasa! ii sugera acesta fetei. - Si scuza-ma putin! dupa ce zise asta, se retrase in bucatarie, incepand sa prepare cafeaua, auzindu-se ceva zgomot cum ca incepuse sa caute cele necesare. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:38 am | |
| " Perversu! " Isi spuse in gand, privindu-l pana ce disparu din incapere. Ii spuse sa se simta ca acasa, asa ca facu acest lucru. Se tranti direct pe canapea, intinzandu-se toata pe ea si incepu sa caste usor, dupa care gasi o telecomanda ce parea a fi de la dvd. Dadu drumu la muzica, placandu-i prima melodie. Isi aseza capul pe o perna si inchise usor ochii. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:42 am | |
| Termina cafeaua peste un timp si veni cu ea in camera, deja turnata in cele doua cesti albe, purtate pe o tava argintie ce in mijloc avea cubulete de zahar. O aseza pe masuta din mijlocul incaperii, dandu-si ochii spre fata, zarind-o, chiar de la inceput, pe canapea. - Hmm si ce face frumoasa din padurea adormita ? | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:44 am | |
| Tresari cand ii auzi vocea brusc, caci nu se asteptase sa se intoarca asa repede. Sari in sus ca arsa si cazu pe jos, lovindu-se putin la cap. Se ridica repede in fund si incepu sa-si frece zona lovita. - Auch... ! Frumoasa din padurea adormita tocmai s-a lovit! | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:50 am | |
| - Phiu.. eu nu te-am salutat cu intentia de a te speria...! se gandi acesta ca o doare, doar si el dadu un cot azi cand ii suna telefonul. Venise mai aproape de ea, uitandu-se daca nu lasa vreo urma albastra rana. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 8:57 am | |
| - E in regula, nu ma doare, cred... ! Isi mai freca putin timp zona respectiva, pana simti ca durerea ii disparu macar putin. - E gata cafeaua? Intreba ea aiurea, desi vazu ca o aseza pe masuta din mijlocul incaperii. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 10:13 pm | |
| - Da, e gata! rase tanarul incet si se ridica din loc, ducandu-se spre fotoliu si isi lua ceasca de cafea in mana. - Deci pe ce profil esti stationata? o intreba baiatul, urmarind-o. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 10:17 pm | |
| - Huh? Te referi la puterile mele? Pai, controlez cele patru elemente, stii tu, focul, apa, pamantul si aerul. Tare, nu? Chitoti ea, apoi isi lua ceasca de cafea. Reveni la locul ei de pe canapea si daca tot baiatul nu se asezase acolo si era destul loc, se intinse iar pe ea, facandu-se comoda si sorbind usor din cafea din cand in cand. - Si tu... ce puteri ai? Intreba, privindu-l extrem de curioasa. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 10:23 pm | |
| - Dap.. tare! Cred ca ar fi excelent sa poti face plaja pe timp de iarna! incepu acesta sa-si imagineze avantajele. Asculta curiozitate de a afla si puterile sale si imediat ii raspunse fetei: - Pai.. eu am cele cu tele..! chicoti usor cand zise inceputul, sorbind inca o gura din lichidul negru, inainte de-a continua. - Am telechinezie, telepatie, teleportare si niste mici trucuri magice! | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 10:25 pm | |
| - Tele... patie?! Aproape ca scuipa cafeaua din gura, dar se abtinu la timp. Se ridica in fund, privindu-l atenta. Acum intelegea de unde ii stia numele. - Ahaaa, gata stiu, spuse ea cu-n zambet mic pe chip. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 10:39 pm | |
| - Hmm? ramase acesta cu semnul intrebarii. - Stii de ce m-am comportat asa ciudat, asta e, nu-i asa? zambi incet si zari prin apropierea sa telecomanda de la TV. - Ce zici de un film? ii veni alta idee, sperand ca raspunsul va fi unul afirmativ, oricum era singurul lucru ce l-ar putea face sa stea cuminte. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 10:41 pm | |
| - Da, si acum mi-am dat seama si de unde imi stii numele. Aseza cafeaua pe masuta ce era in fata ei, apoi se intinse iar pe canapea, cu privirea spre tavan. Cand auzi de film, accepta din prima. - Sigur, de ce nu? Am chef de unul. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 11:06 pm | |
| Zambi larg, cand auzi raspunsul, apasand pe telecomanda si nimerind chiar un film. - Hmm.. acuma sper numai sa fie bun! murmura tanarul usor si se aseza mai bine in loc, terminandu-si cafeaua si punand cana, la o parte, pe masa. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 11:10 pm | |
| - Yep, si eu! Spuse Kaoru si se intoarse pe-o parte, incat sa poata vedea mai bine ecranul televiziorului. - Canapeaua ta e tare comoda, incepu aceasta sa chicoteasca si isi strecura o mana sub perna pe care isi asezase capul. | |
|
| |
Hero Jaejoong Moderator
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 11:16 pm | |
| - Phiu... normal altfel nu ar fi canapeaua mea! chicoti baiatul usor, asa ii zicea toti oamenii care s-au asezat pe ea si era deja obisnuit cu complimentele pentru canapea. Isi aseza mai bine pe umeri tricoul liliachiu si isi indrepta si acesta privirea spre ecran. | |
|
| |
Wi Mae-Ri Admin
| Subiect: Re: Home.... Sam Iul 03, 2010 11:18 pm | |
| Kaoru se uita atenta spre televizor, dar o apuca destul de repede plictiseala. Filmul nu prea era cine stie ce si il mai vazuse mai de mult. - Stiu filmul asta... ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Home.... | |
| |
|
| |
| Home.... | |
|